Eipä oo tullu täällä käytyä vähään aikaan.... Sama homma on karppauksenkin suhteen. Aloitin sen innolla, mutta aloin epäillä terveellisyyttä ja lopetin. Mutta siitä seurasi se, että vatsa on voinut huonommin ja painokin vaan noussut... Eli se hairahdus jäi lyhyeksi. Karppaus jatkuu taas, toivottavasti tällä kertaa paremmalla menestyksellä.

Laihdutus on hidasta hommaa ja vaatii pitkäkestoista työtä. Mun luonteella se on varmaan se vaikein osa painonpudotusprojektissa. Oon niin malttamaton, ''kaikki mulle heti'' -asenne ei toimi tässä. Joten ensimmäinen tavoitteeni on jaksaa noudattaa karppiruokavaliota parin viikon ajan, ja jatkaa sitä sit aina välitavoittein. :)

Ajattelin myös että lienee parempi oikeasti jättää se leipä ja puuro kokonaan (niinkuin oli joku kommentoinut). Ehkä se auttaa kroppaa aloittamaan sen pudotuksen tehokkaammin ja sen avulla jaksaa tsempata pitempään.

Liikunta on hyvällä mallilla, tosin muutama päivä on tullu laiskoteltua silläkin saralla. Mutta tänä iltana on body tiedossa ja kun sinne ja takas vielä kävelee niin se on kokonaisuudessaan sellainen 2 h ja 40 min urakka. Hyvä minä! :)