Mitään varsinaista ruokapäiväkirjaa en aio alkaa täällä pitämään, sellaista täyttelen aina jaksaessani osoitteessa kiloklubi.fi. Mutta ajattelin nyt kuitenkin kommentoida tänne miten tämä päivä on sujunut.

Koska olen ihan vasta-alkaja näissä asioissa, en aina osaa ottaa huomioon missä aineissa on hiilareita ja kuinka paljon. Nyt sittenkin kokeeksi laitoin tän päivän ruoat kiloklubiin ja niinhän se vaan antoi suhteeksi hiilareita 40 %, rasvaa 37 % ja protskua 23 %. Eli ei ihan nappiin mennyt. Tosin tiedän kyllä mikä sitä nosti, koulussa söin vähän perunamuusia, kotona yhden perunan ja sitten lankesin illalla äidin tekemään mokkapalaan! :( Oon todella perso makealle ja sokerista luopuminen on mulle kyllä vaikeaa. Mutta kokonaisuutena oon kyllä ihan tyytyväinen tän päivän saldoon, vihanneksia tuli syötyä aika hyvin ja on tuo 40 % hiilareita selkeästi vähemmän kuin se normaali lähes 60 % helpostikin. 

Niin että se ei auta kuin pienin askelin opetella elämään ilman hiilareita ja varmaan siitä pian tulee semmoinen tapakin että ei automaattisesti tartu siihen leipäpussiin tai valitse pastaa ruoalla.